Parduodu
Skelbimų paieška
Skelbimų temos


Naujas skelbimas


Juostiniai ir su pakabinama virve Atitvarai – Pardavimas – Gamyba – Nuoma

Skelbimo nr. 53538, įdėtas: 2024-04-08 · Perskaitė: 16

Juostiniais atitvarai (juostos ilgis net iki 450cm ilgio), bei
Virviniai atitvarai (virvės ilgis net iki 600cm ilgio). Plačiausias stulpelių pasirinkimas Lietuvoje. Pristatymas visoje Lietuvoje.

https://www.euroego.lt/meniu/atitvarai-juostiniai

UAB EuroEGO Ltd. teikia bene didžiausią pasirinkimą Lietuvoje spalvų, tipų, formų atitvarų ir stulpelių. Atitvarai naudojami norint atskirti vidaus patalpų zonas, vitrinas ar kitus objektus, taip pat norint kontroliuoti žmonių judėjimo srautus ir kryptį. Atitvarai estetiško ir modernaus dizaino, kai kurie modeliai gali būti padengti spalvotu apsauginiu plastiku, stabilūs, tvirti, ilgaamžiški.

https://www.euroego.lt/meniu/atitvarai-virviniai

Stendų gamyba ir nuoma, firminiai stovai, ištraukiami stendai ir baneriai rollup, informaciniai ir reklaminiai stendai. Stendai ant sienos, pakabinami ir pastatomi stendai, parodinė įranga reklamai, parodos. LED šviečiantys stendai ir rėmeliai, pastatomi stendai prezentacijoms, apsauginės tvorelės, brošiūrų laikikliai. Šviesdėžių ir švieslenčių gamyba, kilnojamos stendų konstrukcijos, modulinės scenų pakylos, lankstūs stendai. Scenų gamyba iš aliuminio konstrukcijų, stoveliai su virvėmis atitvėrimui, plakatai ir plakatų laikikliai, vienpusiai ir dvipusiai stendai. Išlenkti stendai ir sienelės, parodinės įrangos nuoma, mobilūs atitvarai renginiams.

UAB EuroEGO
Tel.: 860631237, 860512959
info@euroego.lt

Kaina: 65 EUR



 skelbimai  skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka
Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Biuro baldai"
naudotiNaudoti biuro baldai
www.ofisaspragangiai.lt prekiauja naudotais, kokybiškais biuro baldais kaip: įvairiais stalais (pakeliamais, kampiniais), ergonomiškomis biuro kėdėmis, spintomis, minkštais baldais ir
prekystaliaiPREKYSTALIAI / DALCA UAB
PREKYSTALIAI Parduodame standartinius ir nestandartinius prekystalius ir vitrinas prekybai Savybės: Dominuojantis sistemos elementas – anoduotas aliuminio profilis; Aliuminio profiliai

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: EuroEGO, UAB
Miestas: Vilnius
Telefonas: 860631237
Svetainė: www.euroego.lt
El. paštas:info@euroego.lt



  • Skelbimas įdėtas: 2024-04-08
  • Galioja: neribotai


Kiti skelbimai: Biuro baldai
Į pradžią
 


© parduoda.info - Skelbiu nemokamai
Reklamuotis nemokamai